За технічних причин Електронний архів Харківського національного університету радіоелектроніки «ElAr КhNURE» працює тільки на перегляд. Про відновлення роботи у повному обсязі буде своєчасно повідомлено.
 

Публікація:
Удосконалений оптоелектронний пристрій для вимірювання кутових і лінійних координат у тривимірному просторі

Дослідницькі проекти

Організаційні підрозділи

Видання журналу

Анотація

Корисна модель належить до активних тріангуляційних систем, які можливо застосовувати у суміжній галузі радіоелектроніки та метрології. Існує загальна потреба в технічних засобах отримання тривимірної інформації про об'єкти, наприклад: сканування профілю об'єктів у трьох вимірах, навігація мобільних роботів, точне розпізнавання об'єктів на великих відстанях, 5 безперервний моніторинг при реабілітації хворих з ортопедичними проблемами, при виробництві протезів, виявленні деформацій у мостах, дамбах, нахилі будівель та зміщень геологічних розломів, чим не обмежуються усі можливі застосування запропонованої корисної моделі.

Опис

Ключові слова

активні тріангуляційні системи, метрологія, радіоелектроніка, тривимірна інформація

Бібліографічний опис

Пат. 131701 Україна, МПК G 01 C 3/00 G 01 C 1/00. Удосконалений оптоелектронний пристрій для вимірювання кутових і лінійних координат у тривимірному просторі / О. Сергієнко та ін. . – № u 201808229 ; заявл. 25.07.2018 ; опубл. 25.01.2019, Бюл. № 2. – 5 с.

DOI

Колекції